Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σχετικά με τα όσα συνέβησαν με το  ατυχές και άστοχο περιστατικό της δολιοφθοράς του υπηρεσιακού οχήματος του κ. Νομάρχη και την μετέπειτα προσπάθεια εκμετάλλευσης του, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής προς πάσα κατεύθυνση:
Από την αρχή που ασχοληθήκαμε με το θέμα του Χ.Υ.Τ.Α, εμείς ως νεολαία είχαμε δηλώσει σε όλους δημοσίως, ότι για εμάς το θέμα της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου έπρεπε να ξεφύγει από τα στενά όρια της προσωπικής αντιπαράθεσης και του πολιτικού παρασκηνίου και να θέσουμε ως προμετωπίδα  του αγώνα τα επιστημονικά  κριτήρια. Σε αυτή μας την προσπάθεια αναπόφευκτα ήρθαμε σε αντιπαράθεση με τα στελέχη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα με τον κ. Νομάρχη- Στέφανο Φωτιάδη- και την κ. Αντινομάρχη Έργων κ.Σαββίδου. ΞΕΚΑΘΑΡΑ είχαμε τονίσει ότι αυτή η αντιπαράθεση είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ και σε καμία περίπτωση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ προσπαθώντας συνέχεια να την διατηρήσουμε σε αυτό το επίπεδο άλλοτε καταφέρνοντας το και άλλοτε όχι, ΠΑΝΤΟΤΕ όμως σε πολιτισμένο επίπεδο επιλέγοντας  ως όπλα μας τα επιχειρήματα και την γνώση των επιστημονικών κριτηρίων από τα Μ.Α.Τ και τον γενικό αφορισμό.

Δηλώνουμε τα εξής ξεκάθαρα και προς σε όλους:
ΔΕΝ μας ενδιαφέρει ποιος και γιατί προέβη σε αυτήν την ενέργεια.
Ο ΑΓΩΝΑΣ μας είναι ΔΙΚΑΙΟΣ και για αυτό είμαστε πεπεισμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους με επιλέγοντας τον έντιμο διάλογο και την ανταλλαγή επιστημονικών επιχειρημάτων.
Θα δώσουμε τον αγώνα μας στις δικαστικές αίθουσες, στα Μ.Μ.Ε, στην κοινωνία και τέλος και στον δρόμο ΠΑΝΤΟΤΕ όμως υπό το βλέμμα του ήλιου ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ χωρίς να έχουμε στόχο κανέναν κ.Φωτιάδη ή οποιονδήποτε άλλον μπορεί να βρεθεί στην θέση του.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ οποιαδήποτε ενέργεια διενεργείται την νύχτα από αγνώστους και έχει ως  στόχο πρόσωπα και όχι πολιτικές επιλογές.
Έχουμε όλο το δίκαιο με το μέρος μας και για αυτό θα παλέψουμε  ανοιχτά, δημόσια και έχοντας την σιγουριά ότι στο τέλος θα ζητήσουνε και άλλοι <συγνώμη>  και θα πρυτανεύσει η επιστήμη και όχι το πολιτικό παρασκήνιο.

Με τιμή

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΧΥΤΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή